Kategorier
Vægttab

Dag 1: Først sætter jeg et mål

Og det skal være et realistisk mål. Jeg vil tabe fem kilo.

I dag starter vi med en løbetur, ca. 7 km. – hastigheden er ikke vigtig.

Efter turen:

Motion er godt. I hvert fald bliver man i godt humør efter en god løbetur. Men det er ikke nok, hvis jeg vil tabe mig. Mine spisevaner skal også laves om. Til aftensmad skal jeg kun have én portion. Og så skal jeg helst holde mig fra slik, øl og vin, eller i hvert kun bruge det i begrænsede mængder.

Vægt på dag 1: 87,4 kg. BMI: 28,4

En Body Mass Index-beregning viser, at jeg hører til i kategorien “overvægtig”. Jeg skal ned under 25 i BMI, hvilket først sker, når jeg vejer 76 kg. Det er indtil videre et urealistisk mål. Jeg holder mig til de 82 kilo som mål.

korrekturlæsning

1 kommentar til “Dag 1: Først sætter jeg et mål”

Hej Marcus,

Du inspireret mig rigtig meget i Dansk, men nu har du også inspireret mig til at tabe mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *