Kategorier
Korrekturlæsning

Korrekturlæser – Har du brug for korrektur?

Med en korrekturlæser som vejleder får du en ren og behagelig tekst. De færreste kan skrive en tekst, som slet ikke indeholder støj. Det gælder eksempelvis stavefejl, forkert tegnsætning og irriterende gentagelser. Mange tekster indeholder også fejl helt nede i detaljerne, fx for mange mellemrum eller brug af accent aigu i stedet for apostrof.

Ja, de kan lyde lidt nørdet, men det er ikke ligegyldigt.

De fleste læsere får en meget bedre oplevelse med teksten, når den er renskrevet. Med en erfaren korrekturlæser kan du overlade det besværlige arbejde med tekstredigering til andre.

Hvad koster en korrekturlæser?

Det er nemmere at svare på, hvis du sender nogle sider til korrekturlæseren. Ud fra tekstens kvalitet er det let at vurdere, hvad det skal koste. Mange kunder overraskes over prisen – det koster mindre, end mange tror.

Når en korrekturlæser modtager en opgave, begynder det hele med et prisforslag og et par ord om, hvordan det foregår, og hvor lang tid det tager at rette teksten. I nogle tilfælde kan din korrekturlæser også give nogle gode råd til tekstens indhold, fx “rød tråd”, råd til indledning og afslutning, blot for at nævne et par eksempler.

Smid en besked ude til højre, hvis du vil høre mere.

Korrekturlæsning

Jeg har været korrekturlæser på bøger, artikler, hjemmesider og meget andet. På forsiden kan du se nogle eksempler på mine referencer.

Hvis du vil forvisse dig om, at kvaliteten er i orden, så retter jeg gerne en side for dig – helt gratis.