Kategorier
Korrekturlæsning

Korrekturlæsning af speciale

Hvis dit speciale skal holde et højt niveau, er korrekturlæsning en nødvendighed.

Jeg har aldrig modtaget et speciale, som ikke havde markante fejl og mangler i det sproglige. Fejlene tæller manglende nutids-r, forkert tegnsætning (komma), forkert bøjning af udsagnsord, egennavne med lille + 20-30 andre fejl, som enhver akademiker opdager med det samme.

Da det netop er akademikere, som skal læse dit speciale, vil sprogfejl forstyrre og irritere og give et helt forkert indtryk af det hårde arbejde, som du har været igennem med at færdiggøre specialet.

Jeg har rettet specialer i jura, psykologi, teknik, sundhed og pædagogik + en lang række andre. Med korrekturlæsning af specialet kan du bedre fokusere på indholdet.

Lad ikke sprogfejl stå i vejen for det gode indhold. Overlad arbejdet til mig. Smid en kommentar ude til højre, eller ring på 29325344.

Et par råd med på vejen…

  • Hvis du ønsker at få dit speciale korrekturlæst, er det en god idé at få det gjort i god tid.
  • Når du har siddet med den lange tekst i flere måneder, kan du blive “korrekturblind”. Jeg ved ikke, om ordet findes andre steder end i mit vokabular. Men begrebet dækker over det forhold, at man ofte får meget svært ved at se fejl, når man har siddet med teksten i for lang tid. Korrektøren kan se på det med friske øjne.
  • Vær selvkritisk over for indhold og sprog.

Når jeg korrekturlæser specialer, får jeg også en klar fornemmelse af, hvordan teksten fremstår som helhed for læseren. Det giver mulighed for at skrive et par linjer med forbedringsforslag. Det kan fx handle om kompositionen og den røde tråd.

Kontakt her, og hør mere.

Brug for korrekturlæser?