Kundeudtalelser

“Top!

Vores læsere har et højt uddannelsesniveau og meget lav tolerance overfor stave- og syntaksfejl. Det har været en stor hjælp at få Marcus Janby ind som korrekturlæser. Et par af vore læsere har rost os for det nuværende korrekturniveau og tilmeld spurgt ind til, om vi mon har fået ny korrekturlæser. Marcus kommer med vore varmeste anbefalinger.”

“Og det er ikke engang løgn, hvad jeg skriver.”

– Christian Adamsen, direktør, Rejsemagasinet Vagabond“Vi har over 100 kursusbeskrivelser, som vi hvert år opdaterer, og vi har haft et stort ønske om at få vores sprog strømlinet og kvaliteten hævet. Vi har med vores samarbejde med Marcus Janby fået præcis det, vi ville. Marcus leverer høj kvalitet og ensarter vores beskrivelser, samtidig med at han er hurtig til at kommunikere, hvornår han leverer. Vi kan kun anbefale hans ydelser.”

– Ea Eyro, kursusansvarlig hos NTI A/S“Ofte er der et stort tidspres for at få færdiggjort tekster med en ordentlig korrekturlæsning. Hos Marcus får jeg løst denne udfordring med en super professionel korrekturlæsning og med hurtig reaktionstid. Der er altid en præcis tilbagemelding på opgaven, og til den aftalte tid, hvilket gør det nemt at være kunde, da jeg med Marcus’ feedback har én ting mindre at bekymre mig over. Jeg kan bestemt anbefale Marcus til alle, der vil have hurtig og præcis korrekturlæsning. “

– Thomas Skjold