Kundeudtalelser

“Top!

Vores læsere har et højt uddannelsesniveau og meget lav tolerance overfor stave- og syntaksfejl. Det har været en stor hjælp at få Marcus Janby ind som korrekturlæser. Et par af vore læsere har rost os for det nuværende korrekturniveau og tilmeld spurgt ind til, om vi mon har fået ny korrekturlæser. Marcus kommer med vore varmeste anbefalinger.”

“Og det er ikke engang løgn, hvad jeg skriver.”

– Christian Adamsen, direktør, Rejsemagasinet Vagabond“Vi har over 100 kursusbeskrivelser, som vi hvert år opdaterer, og vi har haft et stort ønske om at få vores sprog strømlinet og kvaliteten hævet. Vi har med vores samarbejde med Marcus Janby fået præcis det, vi ville. Marcus leverer høj kvalitet og ensarter vores beskrivelser, samtidig med at han er hurtig til at kommunikere, hvornår han leverer. Vi kan kun anbefale hans ydelser.”

– Ea Eyro, kursusansvarlig hos NTI A/S


“Ofte er der et stort tidspres for at få færdiggjort tekster med en ordentlig korrekturlæsning. Hos Marcus får jeg løst denne udfordring med en super professionel korrekturlæsning og med hurtig reaktionstid. Der er altid en præcis tilbagemelding på opgaven, og til den aftalte tid, hvilket gør det nemt at være kunde, da jeg med Marcus’ feedback har én ting mindre at bekymre mig over. Jeg kan bestemt anbefale Marcus til alle, der vil have hurtig og præcis korrekturlæsning. “

– Thomas Skjold, ingeniør hos MOA A/S


“Vi gør løbende brug af Marcus Janby i forbindelse med korrekturlæsning af jobansøgninger og CV. Marcus Janby har en systematisk tilgang til sit arbejde. Evnen til at finde fejl og komme med konstruktive forslag gør Marcus Janby til en særdeles pålidelig samarbejdspartner.

Marcus Janby er god til at kommunikere og overholder altid aftaler.

Vi kan på det varmeste anbefale Marcus Janby.”

Annegrethe Jansler, Janslerbooking.dk – Skrivansøgning.dk
2617 2849“I forbindelse med færdiggørelsen af en komplet hjemmeside havde jeg brug for en afsluttende knivskarp korrektur.

Den leverede Marcus – hurtigt og effektivt.

Jeg kommer helt sikkert til at bruge Marcus igen, når jeg har stirret mig blind på en tekst og har brug for en ekstern korrektur.”

– Berit Bai, tekstforfatter og SEO-specialist
https://beritbai.dk“Vores kirkeblad dækker ni sogne og kommer ud til 8.000 husstande, så det er vigtigt, at det ikke byder på forstyrrende fejl i teksten.
Her kommer Marcus på banen, og hans øje finder enhver tekstmæssig ukorrekthed, som markeres præcist og forståeligt – om det så er længden på tankestregerne.
Det har lettet vores korrekturlæsning at få Marcus på holdet, for han løser opgaverne omhyggeligt, og de kommer hurtigt retur.
Jeg kan på det varmeste anbefale Marcus, hvis du står og leder efter en kompetent korrekturlæser.”

– Asbjørn Janke Hansen, præst og redaktør for De ni sogne“En korrekturleser er vel for det meste en slags medforfatter til de fleste planlagte bokutgivelser. Å skrive er å tenke. Men når tanken fram? For man er ofte håpløs blind overfor behandlingen av egen tekst og hva man nå ellers skriver om. Selv sto jeg nylig å måtte ha lest og gjennomarbeidet et nesten gryteklart råmanus til en ny bok, en dokumentarisk roman og med en blandet norsk-dansk og språklig syntaks. Men i mellomtiden hadde Marcus Janby forbedret en litt usikker tekst på en både kritisk og kreativt måte og gjort et uferdig bokmanuskript til en forbedret leseropplevelse. Kan derfor på det beste anbefale Marcus Janby som en flink og effektiv korrekturleser.”

– NIELS AAGE SKJELBORG, DANSK-NORSK SENIORFORSKER